Hulp van een mediator na een scheiding

Gaat u binnenkort scheiden of bent u net gescheiden en moeten er nog heel veel dingen geregeld worden? Dan is het handig om dit samen met iemand anders te doen, vooral als u verwacht of nu al merkt dat u er samen niet op een goede manier zult uitkomen. Stap niet direct naar een rechter, want een mediator kan het ook zeer goed voor u oplossen. Beter zelfs. Lees snel verder.

Scheiden en hulp

Vooral als u kinderen heeft is een scheiding erg lastig en vraagt het om veel geregel. Als u naar een rechter stapt zullen er oplossing aan u voorgelegd worden over bijvoorbeeld wie wanneer de kinderen krijgt. Op zich geen probleem, maar als u hier verschillende meningen over heeft dan zal een rechtszaak alleen maar voor meer vijandigheid en concurrentie zorgen. Een mediator zal het gesprek tussen u en uw ex-partner leiden, maar de inhoud niet. Zo kunnen u en uw partner als collega’s tot een gezamenlijke oplossing komen, zodat er geen vijandigheid ontstaat en u een prettige relatie kunt behouden.

Nu inschakelen

Wilt u nu de mediator uit Assen inschakelen om te helpen bij de regelingen na uw scheiding? Ga dan naar de website voor alle informatie en om contact op te nemen met het bedrijf.

 

Reacties zijn gesloten.