Hondenpension Ingen vangt uw hond tijdelijk op!

Hondenpension Ingen vangt met veel liefde uw hond op terwijl u geniet van bijvoorbeeld een heerlijke vakantie of als u om een andere reden er een paar dagen tussenuit moet. Best een goed idee om dan uw hond naar een pension te brengen waarbij u zich prettig voelt zodat u optimaal van bijvoorbeeld de vakantie kan genieten. Hondenpension Ingen is zo’n pension waar u met een gerust hart uw hond achterlaat.

Waarom kiezen voor hondenpension Ingen?

Dit dierenpension zorgt met liefde voor uw huisdier. De honden worden dagelijks in zorgvuldig gekozen groepjes naar buiten gelaten om lekker te spelen. Hierbij wordt rekening gehouden met het karakter van iedere hond en natuurlijk wordt er goed op ze gepast. Er zijn in totaal 11 speelweides waar de honden samen lekker kunnen spelen. Ook uw hond geniet in feite van een vakantie op deze manier!

Er werken gecertificeerde medewerkers!

En dat geeft u een gerust gevoel, want zo laat u uw huisdier achter in goede handen. Ook speciaal medicijngebruik of een dieet is geen probleem bij dit dierenpension. Aan alle bijzondere wensen kan eenvoudig worden voldaan en het is dan ook een flexibel dierenpension.

Meer weten over dierenpension Ingen? Ga naar de website!

Reacties zijn gesloten.