Hollandse producten wereldwijd verkrijgbaar

Gaat u binnenkort voor een lange tijd naar het buitenland? Dan kan het voor u erg vervelend zijn dat u voor deze lange tijd niet gebruik kunt maken van producten waar u in Nederland heel erg gewend aan bent geraakt. Bijvoorbeeld hagelslag en stroopwafels, maar ook babyvoeding en string towels van Libresse. Niet alle producten zijn in elk land te koop. Gelukkig is hier een hele makkelijke en handige oplossing voor gevonden.

String towels van Libresse bestellen

Waar in de wereld u ook bent, u kunt door Dutch Expat Shop toch genieten van alle Hollandse producten die u in Nederland (bijna) elke dag gebruikt. Natuurlijk weten wij allemaal dat hagelslag, stroopwafels en drop hele typische Nederlandse dingen zijn, maar mensen staan er niet bij stil dat er nog veel meer dingen zijn die niet in het buitenland te vinden zijn. Dit kan een lang verblijf in het buitenland lastig maken. Gelukkig kunt u al deze producten wereldwijd bestellen bij Dutch Expat Shop. Dutch Expat Shop heeft een zeer uitgebreid assortiment.

Interesse?

Wilt u weten welke producten er in het assortiment van Dutch Expat Shop zitten of hoe het bestellen in zijn werk gaat? Of wilt u direct bestellen? Ga dan naar de website voor alle informatie, producten en de contactgegevens voor vragen.

 

Reacties zijn gesloten.