Het factuurprogramma en meer allemaal digitaal

In elk bedrijf moeten er ontzettend veel dingen gebeuren. Hoewel al deze processen vaak verplicht en even belangrijk zijn, zijn er zeker dingen die u liever niet dan wel doet. Denk bijvoorbeeld aan het maken van facturen en offertes, het doen van de urenregistratie en het opzetten van rapporten. Gelukkig is het met Workspace mogelijk om al deze dingen makkelijker en sneller voor elkaar te krijgen.

Wat is het?

Workspace is een digitale omgeving waar u heel veel kunt regelen binnen uw boekhouding en administratie. Heel erg geschikt voor ZZP’ers. U kunt hier facturen en offertes maken vanuit basisdocumenten, u kunt uren registreren en u kunt rapporten en verslagen opzetten. Omdat alles digitaal is heeft u alles onder 1 dak. Het is hierdoor toegankelijk en overzichtelijk. Dat is ideaal. Niet alleen het maken en bewaren van alles gaat digitaal, ook het versturen en laten accepteren, afwijzen of betalen van een offerte of factuur gaat vanuit de klant digitaal. Dit scheelt u veel tijd en moeite waardoor u voor andere leuke dingen meer tijd overhoudt.

Aan de slag

Wilt u aan de slag met het factuurprogramma en de andere dingen van Workspace? Ga dan nu naar de website en meld u aan of neem contact op.

Reacties zijn gesloten.