“Heb ik ADHD?” ADHD Nederland denkt met u mee!

Je hoort steeds vaker dat kinderen en volwassenen gediagnosticeerd worden met ADD of ADHD. Dat komt omdat deze psychische aandoeningen steeds bekender worden en het dus ook makkelijker wordt om te diagnosticeren. Als mensen de diagnose ontvangen wordt er vaak een hoop duidelijk. En dan kan er begonnen worden met het nemen van maatregelen om de persoon zo goed mogelijk te helpen. Om je te begeleiden in dit traject is er ADHD Nederland.

Wat doet ADHD Nederland precies?

Deze instantie is er om te helpen bij de diagnosticering van ADD of ADHD. Maar daarnaast helpen ze kinderen en volwassenen met ADHD of ADD om hier beter mee om te kunnen gaan in hun leven. Want hoewel de aandoening niet te ‘genezen’ is, zijn er wel vaak een hoop maatregelen te treffen om er zo goed mogelijk mee om te kunnen gaan. Hierbij kan je denken aan werk, studie, school maar ook vrije tijd en voeding. Bij ADHD Nederland werken diverse coaches die je op verschillende gebieden  kunnen helpen en zo omgaan met ADHD een stuk eenvoudiger maken.

Wil je ook een afspraak maken?

Twijfel je of je ook ADHD of ADD hebt? Of zou je eens met iemand willen praten hoe je het beste met ADHD om kan gaan? Maak een afspraak!

Reacties zijn gesloten.