Hallo bungalowpark subtropisch zwembad!

Iedere dag zwemmen in een subtropisch zwembad, dat is toch wel de vakantiewens van bijna ieder kind. Tijdens een vakantie bij camping De Leistert is dit gemakkelijk geregeld. Het is namelijk een bungalowpark met subtropisch zwembad. Al doe je de camping eigen mee tekort. Het zwembad heeft namelijk meerdere baden en superleuke glijbanen, fijne bubbelbaden en een gave stroomversnelling. Kleinere kinderen kunnen terecht in het kleuter- en peuterbad. Bij het zwembadterras vind je een kleine bar en natuurlijk beschikt het zwembad over kleedhokjes, toiletten, douches en kluisjes. Ook is er een invalidenunit beschikbaar, zodat je met de hele familie terecht kunt. Bezoekers van de camping komen iedere dag gemakkelijk én gratis binnen met een eigen pasje.

 

Zwemmen in het zonnetje

Heb je het binnen wel gezien? Dan ga je toch lekker naar buiten. Want ook als het buiten subtropisch weer is, kan er natuurlijk gezwommen worden. Naast het subtropisch zwembad, beschikt de camping over meerdere buitenzwemgelegenheden. In het verwarmde buitengolfslagbad van de camping bijvoorbeeld. Lekker in de buitenlucht! Spring in de roei- en speelvijver. Hier leg je lekker je handdoekje uit in de ligweide. De Leistert is dus een bungalowpark met subtropisch zwembad én buitenbaden.

 

Neem een virtuele duik

Natuurlijk wil je het liefst direct van die glijbanen en in de stroomversnelling. Gelukkig kun je vast een kijkje nemen met de virtuele wandeling door het bungalowpark met subtropisch zwembad. Op die manier krijgen jullie vast een goede indruk van het zwembad waar jullie misschien straks wel echt zwemmen.

 

Boek tijdig voor het hoogseizoen

Wanneer jullie van plan zijn in het hoogseizoen bij De Leistert te verblijven, is het aan te raden om tijdig te boeken. Voor de kinderen zich al verheugen op het zwembad en alle accommodaties al volgeboekt zijn. Op de website staat een uitgebreide omschrijving van de verblijfsmogelijkheden en faciliteiten. Bij vragen helpen de receptiemedewerkers van De Leistert je graag met aanvullende informatie en mogelijkheden. Maak je maar klaar voor een spetterende zomervakantie bij bungalowpark De Leistert in Limburg!

 

 

Reacties zijn gesloten.