Gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat

Bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht Tilburg? Het team advocaten van Van Gelder staan voor u klaar. Het team adviseert u onder andere over de CAO, de ondernemingsraad, wijzigingen van arbeidsvoorwaarden en dreigende arbeidsconflicten. Het team van Van Gelder gaat met hart en ziel aan de slag om een goede oplossing te vinden voor uw probleem. Daarnaast is het een meedenkend en creatief team waarbij heldere communicatie voorop staat.

De Wet Werk en Zekerheid

Er gaat een hoop veranderd worden wat betreft het arbeidsrecht. Dit is onder meer door een nieuwe wet. De Wet Werk en Zekerheid. Met de Wet Werk en Zekerheid zal het ontslagrecht goedkoper en sneller worden, meer mensene uit de Werkloosheidswet aan het werk te krijgen en de rechtspositie van flexwerkers te versterken. Ook komen er wijzigingen voor tijdelijke contracten en in de bedenktijd in de vaststellingsovereenkomst. De advocaten van Van Gelder zijn gespecialiseerd in alles betreft deze nieuwe wet.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Wet Werk en Zekerheid of andere zaken van Van Gelder advocaten? Neem dan een kijkje op de website. Hier kunt u ook terecht wanneer u een afspraak wilt maken. Voor vragen kunt u contact opnemen via de mail of telefoon.

Reacties zijn gesloten.