Geen camping zonder binnenzwembad

Dat binnenzwembad! Het is vaak het eerste wat kinderen zich herinneren aan een geslaagde vakantie op de camping. Het is dan ook een goed idee om hierop de camping voor de volgende vakantie te selecteren. Een goed voorbeeld van een camping met zwembad vinden we in Brabant. Hier is namelijk camping TerSpegelt. Deze is uitgeroepen tot beste camping van Nederland en dat snappen wij wel! Hier is niet alleen een zwembad, maar de activiteiten zijn er voor het uitkiezen. Daarover later meer. Eerst moeten we natuurlijk de beste accommodatie voor jullie gezin vinden. Ook hierin is de keuze groot. Je kunt er namelijk voor kiezen om helemaal back to basics te gaan door je tentje op te zetten. Ook kun je juist wat luxer overnachten, door een ingerichte kampeerplaats te boeken. Hier is je tent al volledig ingericht en hoef jij alleen je koffer uit te pakken.

 

Meer dan een binnenzwembad

Het fijne aan een camping met binnenzwembad is dat je iedere dag gewoon veilig vanaf je eigen accommodatie naar het zwembad kunt. Wanneer je maar wil! Zo kunnen kinderen lekker hun eigen gang gaan. Natuurlijk zijn jullie niet helemaal Brabant gereden voor een binnenzwembad. Er is nog veel meer te doen! Zo zijn er op camping TerSpegelt tal van mogelijkheden om je dag actief door te brengen. Ga lekker sporten of spelen op het speelveld. Of laat je het water in blobben voor het grote luchtkussen in het water. Bandraften? Stukje op de tokkelbaan? Jullie hebben het voor het zeggen. Dan hebben we het nog niet eens over de klimwand gehad. Chillen voor tieners gebeurt in de Hangout. Echt ieder gezinslid vermaakt zich dus prima!

 

Blader door het magazine

Weet je wat zo leuk is? De camping heeft een eigen magazine. Zo kun je rustig vast een beetje rondbladeren om de sfeer te proeven, alvorens je gaat boeken. Wist u dat deze camping het niet bij een website houdt? Vragen over de mogelijkheden? Daarvoor staan de receptiemedewerkers voor u klaar met antwoorden op uw vragen en aanvullende informatie. Zij zijn er om u welkom te heten bij uw volgende vakantie.

Reacties zijn gesloten.