Flyboard lessen neem je hier

Houdt u er van om sportief en avontuurlijk bezig te zijn? En wilt u graag nieuwe sporten en andere activiteiten ontdekken? Dan is het wellicht een leuk idee om eens flyboard lessen te nemen. Dit kan in Amsterdam om de speciale Flyboard School. Lees verder om meer te weten te komen over deze leuke activiteit in Amsterdam.

Over flyboarden

Flyboarden is een activiteit op het water. Het is een board, zoals een skateboard, maar dan zonder wielen. In plaats daarvan komen er stralen water met ontzettend veel kracht uit. Deze schieten richting het wateroppervlak. Doordat er zoveel kracht aanwezig is wordt het board inclusief jouw omhoog geduwd waardoor je als het ware gaat vliegen. U kunt heen en weer bewegen en als u het een beetje onder de knie krijgt kunt u zelfs salto’s en andere leuke trucs proberen. U zult het allemaal leren bij Flyboard School in Amsterdam.

Over de school

De school Flyboard School is gevestigd in Amsterdam. De docenten hebben veel kennis en ervaring en zullen u op een veilige en professionele leer leren flyboarden. Dit kan eenmalig voor een leuk dagje uit, maar u kunt natuurlijk ook vaker langskomen om echt heel erg goed te worden.

Reacties zijn gesloten.