Fifa toernooi organiseren met Games5

Binnenkort iets te vieren met de hele buurt, school, vereniging of grote vrienden groep? Dan heb ik een te gek idee. Als jullie allemaal van gamen houden is het namelijk een leuk idee om samen te gaan gamen. Maar niet zomaar gamen. Jullie kunnen een echt toernooi organiseren met alles erop en eraan zodat het een middag wordt om nooit te vergeten. Zo kun je bijvoorbeeld een fifa toernooi organiseren met Movies5.

Wat moet ik doen?

Ga eerst naar de website, dat is Games5.nl. Hier vind je alle informatie die je moet hebben. Zo weet je bijvoorbeeld hoeveel een toernooi kost en hoeveel mensen er mee kunnen doen. Als dit allemaal naar wens is en je graag een toernooi wilt organiseren, dan neem je contact op. Dit kan via de website. Tijdens een aantal gesprekken ga je het toernooi organiseren. Games5 zorgt voor de game, een scherm, stoelen en meer en jij zorgt voor de mensen en kiest een leuke locatie. Zo makkelijk is een game toernooi geregeld.

Interesse?

Ga dus nu naar de website als je interesse hebt. Hier vind je alles wat je moet weten en natuurlijk de contactgegevens zodat jij de eerste stap kunt zetten om dat fifa toernooi te organiseren.

Reacties zijn gesloten.