Eisen van Goedlenen

Bent u op zoek naar een specialist waarbij u een zelfstandigen krediet kan opvragen voor een bepaald privé doeleinde? Heeft u echter geen idee bij welke specialist u dit kunt aanvragen en heeft u een goede optie nodig? Dan krijgt u deze optie nu, want Goedlenen maakt het mogelijk en vooral gemakkelijk om een zelfstandig krediet op te vragen! U moet natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen voordat u de zelfstandigen krediet krijgt van Goedlenen. Deze eisen worden in het volgende stukje omschreven:

Eisen voor zelfstandigen krediet

Het zelfstandigen krediet is uitsluitend bedoeld voor privé doeleinden. Dit wilt zeggen dat het geld alleen voor zijn of haar privé doeleinden gebruikt mag worden en dus niet voor zakelijke doeleinden. Daarnaast moeten jaarcijfers over 3 jaar beschikbaar zijn en mag u geen negatieve BKR registratie hebben. Daarnaast is het van enorm belang dat u een eigen woning heeft. Er mag hierbij geen sprake zijn van een hypotheekinschrijving, omdat het een blanco krediet is. Wanneer u bijvoorbeeld een huurwoning heeft, zal Goedlenen vervolgens uw aanvraag aannemen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie opvragen bij Goedlenen? Surf dan direct naar hun website en vraag vandaag nog meer informatie aan over bijvoorbeeld het zelfstandigen krediet!

Reacties zijn gesloten.