Een tandartspraktijk in Utrecht

Bent u op zoek naar een tandarts in de buurt van Utrecht? Zoekt u een praktijk met ervaren specialisten en een fijne manier van werken? Bij Tandartspraktijk Staalwijk, de tandarts Utrecht, bent u dan aan het juiste adres.

De werkwijze

Op de site kunt u een aanmeldingsformulier invullen als u een afspraak wilt maken met de praktijk van Staalwijk. Bij Staalwijk nemen ze dan zo snel mogelijk contact met u op voor een eerste afspraak. Tijdens deze afspraak kunt u kennis maken met de praktijk en de arts. Ook wordt uw gebit gecontroleerd en bespreken ze een aantal belangrijke dingen. Tijdens de kennismaking kunt u natuurlijk uw wensen en klachten aangeven. Daar wordt dan gelijk rekening mee gehouden. Er wordt vervolgens een behandelplan voor u opgesteld. In het behandelplan staan de behandelingen en hoe de tandarts te werk gaat. Staalwijk is ook een goede praktijk wanneer u angst hebt voor de tandarts. Zij werken namelijk met hypnose. Deze hypnose zorgt ervoor dat u geen pijn heeft en dat u minder angstig bent bij de volgende afspraak.

Informatie

Benieuwd naar de tandartspraktijk in Utrecht? Ga dan direct naar de site en bekijk de informatie. U kunt gerust contact opnemen met de praktijk of uw gegevens achterlaten zodat zij contact met u opnemen. Bij Tandartspraktijk Staalwijk bent u in goede handen.

 

Reacties zijn gesloten.