Een rookkanaal bestellen

Heeft u een houtkachel of open gashaard aangeschaft, dan moet er natuurlijk ook een schoorsteenpijp worden geïnstalleerd. Bij Rookkanaalexpert kunt u terecht voor verschillende schoorsteenpijpen. U kunt de installatie laten doen door Rookkanaalexpert of u gaat er zelf mee aan de slag. Wanneer u van plan bent om deze installatie zelf te doen, is het verstandig om eerst informatie en advies in te winnen over een rookkanaal bij Rookkanaalexpert.

Het assortiment

Bij Rookkanaalexpert verkopen ze verschillende soorten en maten van rookkanalen. Voorbeelden van rookkanalen zijn dubbelwandige geïsoleerde RVS rookkanalen en flexibele rookkanalen voor houtkachels, maar ook flexibele RVS rookkanalen voor gashaarden. Bij Rookkanaalexpert kunt u ook terecht voor accessoires die toebehoren aan een haard of kachel. De dubbelwandige schoorsteenpijp is één van de rookkanalen van Rookkanaalexpert. Deze schoorsteenpijp bestaat uit twee kachelpijpen van RVS met isolatiemateriaal daartussen. Rookkanaalexpert kan voor u een vakkundige installatie verzorgen.

Producten bestellen

Bent u benieuwd naar de dubbelwandige schoorsteenpijp van Rookkanaalexpert of naar de vele andere producten? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op indien u vragen heeft over de producten of de diensten van Rookkanaalexpert. Op de site kunt u de producten eenvoudig bestellen en laten bezorgen bij u thuis.

 

Reacties zijn gesloten.