Een recreatiewoning kopen

Bent u op zoek naar een recreatiewoning op de Veluwe om te kopen? Bij Landleven De Wyckel bent u aan het juiste adres. Bij De Wyckel hebben ze een uitgebreid aanbod aan verhuur en verkoop van vakantiehuizen en recreatiewoningen.

De parken en de woningen

De vakantieparken van De Wyckel zijn kleinschalig en gemoedelijk ingericht. Bij een recreatiewoning verwacht u natuurlijk ook rust en ontspanning en dat is ook wat de parken u kunnen bieden. In de omgeving van de parken heeft u genoeg mogelijkheden. Het park zelf is kleinschalig en biedt weinig faciliteiten. Hierdoor wordt er meer geïnvesteerd in de duurzaamheid van de woningen. Deze duurzaamheid zorgt weer voor een comfortabel verblijf in de woningen en de rust in de parken. De recreatiewoningen vindt u midden op de Veluwe. Wilt u genieten van rust en ontspanning en bent u op zoek naar een duurzame woning? Koop dan een recreatiewoning bij Landleven De Wyckel.

Informatie en contact

Wilt u meer informatie over het kopen van een recreatiewoning en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op met De Wyckel. Zij helpen u graag verder bij de verhuur of verkoop van de recreatiewoningen en vakantiehuizen van Landleven De Wyckel.

 

Reacties zijn gesloten.