Een moderne, rustige vloer

Er zijn heel veel verschillende soorten vloeren voor in uw huis of bedrijfspand. U kunt kiezen uit verschillend materiaal, verschillende kleuren, verschillende eigenschappen. Het maakt de keuze allemaal niet makkelijker. Als u een vloer zoekt die rust creeërt, een moderne uitstraling heeft, gemakkelijk geluid kan dempen en heel erg makkelijk is om schoon te houden, dan maakt het de keuze wel heel makkelijk. Een gietvloer heeft namelijk al deze voordelen en ziet er ook nog eens fantastisch uit. U vindt de allerbeste gietvloeren in Limburg.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloersysteem gemaakt van kunststof. De laagdikte is zo’n 3 milimeter, maar past eigenlijk overal. De vloer wordt laag voor laag gegoten. De hoeveelheid lagen is afhankelijk van het type ondervloer, de mogelijkheden en de wensen. Het eindresultaat van een goed gegoten vloer is een superstrak effect met een zeer moderne uitstraling. De vloer creeërt veel rust en is makkelijk schoon te houden. Gietvloeren in Limburg bij vloerservice Limburg kan dit voor u betekenen.Met veel ervaring en kennis kunnen ze voor u een naadloze vloer leggen.

Vragen?

Heeft u vragen aan de werknemers over het bedrijf, de werkwijze of de PVC vloeren in Limburg? Neem dan contact op via de contactgegevens die u op de website kunt vinden. De werknemers geven u graag advies en antwoord op elke vraag.

 

Reacties zijn gesloten.