E-liquids voor elektronische sigaretten

Wil je stoppen met roken, maar ben je nog niet toe aan volledige onthouding? Kies dan voor de gezondere variant van het roken van nicotine: elektronisch roken. Een elektronische sigaret koop je eenmalig. Het enige wat je daarna nog moet kopen zijn E-liquids. Dit zijn de vullingen die je rookt. Zo blijf je de beweging maken en heb je het gevoel alsof je nog steeds aan het roken bent. Het enige wat je zult merken is dat je geen nicotine inhaleert en geen teer meer binnen krijgt wat natuurlijk bevorderlijk is voor je gezondheid. Klik hier voor de website.

Elektronisch roken

Elektronisch roken is velen malen gezonder dan het gewone standaard roken. Op de website van Zwoofs vindt je allerlei producten die je kunt bestellen om elektronisch te kunnen roken. Hier vindt je bijvoorbeeld allerlei soorten E-liquids (vullingen) voor je elektronische sigaret.

Bestellen

Voor het bestellen van elektronische sigaretten of E-liquids ga je naar de website van Zwoofs. Mocht je willen starten met het roken van elektronische sigaretten, kies dan voor de Justfog 1453 Ultimate Passthrough. Dit is een elektronische sigaret die het meeste lijkt op het reguliere roken, zodat je zo min mogelijk verschil merkt.

Reacties zijn gesloten.