De Fietshemel

Ben je al jarenlang trouwe klant van de Fietshemel en is na 10 jaar jouw fiets weer toe aan vervanging? Dat is logisch. Wanneer je een fiets veel en actief gebruikt dan is 10 jaar een zeer lange levensduur, maar dan moet je toch even gaan denken aan vervanging. Mocht je geen zin hebben om langs te komen bij de fysieke winkel dan is het ook mogelijk het aanbod van de Fietshemel online te bekijken en zelfs online te bestellen. Wil je weten hoe? Lees dan gauw verder.

Fietsen

Natuurlijk vindt je in de webwinkel van de Fietshemel, fietsen. Je vindt er fietsen van verschillende merken, zodat je zelf je eigen keuze kunt afstemmen op je persoonlijke wensen en behoeften. Toch vindt je het merk Avalon wat vaker dan andere merken. Dit komt doordat het merk Avalon de waarden van de Fietshemel goed weerspiegeld: hoge kwaliteit, lange gebruiksduur en betrouwbaar.

Bestellen

Wil je een Avalon fiets bestellen, maar wil je meer weten over de leveringsvoorwaarden van de Fietshemel? Wanneer je een product voor 16:00 uur bestelt, wordt het de volgende dag al geleverd. Na deze tijd worden bestellingen binnen twee werkdagen geleverd.Meer informatie

Reacties zijn gesloten.