De beste Engelse vertalingen

Bent u op zoek naar een vertaalbureau die u kan helpen bij uw vertalen van en naar het Engels? Dan zit u met de vertaler Engels, van de specialist Vertaalbureau.co aan het juiste adres! Deze vertaler is enorm gespecialiseerd in het vertalen van en naar Engelse teksten en kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld uw website of een brief volledig naar het Engels vertaalt kan worden. Bovendien gebeurt het vertalen altijd tegen een enorm scherp tarief en dit allemaal voor een goede vertaling!

Gecontroleerd door leraren

Al het vertaalwerk dat door het vertaalbureau zal worden vertaalt, zal vervolgens nog een keer onderworpen worden aan 2 Engelse Cambridge leraren. Deze zullen een allerlaatste inspectie doen door de vertaling heen, zodat fouten niet gemaakt zullen worden. Met meer ogen heeft u altijd meer kennis en hierdoor haalt het vertaalbureau het maximale uit hun vertalingen. De 2 Engelse Cambridge leraren werken bovendien niet vanaf Nederland, maar zijn woonachtig op de voormalige Engelse kolonie Malta en in Hongarije!

Vertalingen per woord

Wilt u meer weten over de kosten voor het vertalen van een bepaalde tekst? Surf dan direct naar de website van Vertaalbureau.co en vraag direct een gratis offerte aan bij de enige echte vertaalspecialist van Nederland!

Reacties zijn gesloten.