De advocaat in Venray

Bij een juridisch geschil komt een advocaat vaak goed van pas. Bent u op zoek naar een advocaat omdat u een juridisch geschil heeft of misschien wel een andere kwestie? Schakel dan de hulp in van Van der Putt Advocaten. Van der Putt Advocaten is een full service advocatenkantoor in Venray en staat met een team van advocaten graag voor u klaar.

De rechtsgebieden

Van der Putt Advocaten kan u helpen op het gebied van verschillende rechtgebieden. Voorbeelden van rechtsgebieden zijn: bestuursrecht, civielrecht, insolventierecht, arbeidsrecht en ontslag en omgevingsrecht. U kunt bij van der Putt terecht voor bijvoorbeeld bedrijfsongevallen, medische fouten, beroepsziekten en geweldsmisdrijven. Van der Putt Advocaten staat voor u klaar om op zoek te gaan naar een praktische oplossing. U als cliënt staat centraal en het contact is persoonlijk en transparant. Van der Putt werkt resultaatgericht en zorgt voor een snelle en praktische oplossing.

Meer informatie

Wilt u weten wat Van der Putt Advocaten voor u kan betekenen en heeft u interesse? Ga dan naar de site en bekijk de mogelijkheden. U kunt ook langskomen op het kantoor in Venray voor het gratis spreekuur. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de advocaat bij Venlo? Neem dan contact op met Van der Putt Advocaten.

 

Reacties zijn gesloten.