Camping Marshoeve en de omgeving

U bent van plan om een camping in Nederland te zoeken voor u en uw gezin inclusief hond. Er is een ruime keuze aan familiecampings die honden toelaten, maar u bent op zoek naar wat extra’s. U wilt een camping waar u zich een hele dag met uw kinderen kunt vermaken, maar u wilt ook een omgeving waar wat te doen is. Ik ga u alle voordelen van camping de Marshoeve nabij Beekbergen voorleggen, waardoor de keuze voor een camping snel gemaakt kan worden.

De camping zelf

De camping is geschikt voor jong en oud en voor mens en dier. De staanplaatsen zijn ruim, dus geschikt voor grote gezinnen. Op de caming is van alles te doen. Denk aan speeltuinen, een zwembad en een spelveld. Als uw kind geen zin heeft om zichzelf te vermaken, dan kan het recreatieteam dat voor hun doen in het recreatiecentrum. In het eetcafé kunt u heerlijk eten.

De omgeving

Als u even een dagje van camping Marshoeve af wilt, is dit geen probleem. U vindt op loopafstand een fietsenverhuur. Vervolgens kunt u het grote bos- gebieden verkennen door middel van de verschillende fiets en wandelroutes. Daarnaast vindt u in de nabije omgeving overdekte zwembaden, vis gelegenheden, een schaapskooi, winkelcentra en een stoomtrein route.

Reacties zijn gesloten.