Bos rozen bestellen doet u bij Boeketcadeau

Rozen zijn prachtige bloemen. U kunt deze bestellen bij Boeketcadeau.nl. U kunt een bos rozen bestellen van 10 tot wel 250 stuks! U vindt veel verschillende kleuren in het assortiment, welke allemaal hun eigen betekenissen hebben. Boeketcadeau bezorgt (anoniem) voor verzending van 7,95 euro. Meestal kunnen de rozen dezelfde of de volgende dag al bezorgd worden.

Meer over rozen

Rozen zijn, zoals hierboven al gemeld wordt, in veel verschillende kleuren te krijgen. Dit komt omdat elke kleur weer voor iets anders staat. Neem bijvoorbeeld de bekende rode roos. Deze staat voor romantiek, schoonheid, ik hou van jou, warmte en verlangen. De witte staat voor zuiverheid, puurheid, vriendschap en hoop en zo staat de groene voor blijdschap, verwachting en genezing. Houd uw rozen lang mooi door de schuin af te snijden en in een schone vaas met water te zetten. Voeg eventueel wat snijbloemenvoedsel toe. Zorg vervolgens voor vers water en houd de rozen uit de zon en tocht.

Nu bestellen

Bestel deze prachtige rozen op de website Boeketcadeau. Hier vindt u ook andere cadeau’s en bloemen die ook allemaal bezorgd kunnen worden. Op de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website kunt u makkelijk en snel online bezorgen en betalen. Vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Reacties zijn gesloten.