BoeketCadeau.nl levert!

Is er iemand jarig? En heeft u geen tijd meer om de stad in te gaan op zoek naar een passend cadeau? Gaan paniek! Op BoeketCadeau.nl kunt u makkelijk en snel een cadeau samenstellen en bij de jarige thuis laten bezorgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke fles wijn? Een sympathiek cadeau dat vrijwel altijd in de smaak valt. Of u nu kiest voor een droge witte wijn, een frisse rosé of een zachte rode wijn; BoeketCadeau.nl heeft het. U kunt kiezen uit de meest uiteenlopende wijnen van de beste kwaliteit. U kiest, BoeketCadeau.nl levert! 

Het perfecte pakket

Een fles wijn is natuurlijk al een heerlijk cadeau. Zoekt u toch iets uitgebreiders? Wat dacht u van een samengesteld wijnpakket? Combineer bijvoorbeeld de gekozen fles wijn met bijpassende chocolade of noten. Of stel een pakket samen van verschillende wijnen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een boeket bloemen bij de fles wijn te leveren. Boeketcadeau.nl bezorgt uw bestelling als cadeau, in een luxe geschenkendoos of houten kist.

Hoe werkt het?

Bestelt u voor 17:00 uur uw wijnpakketdan levert onze koerier de bestelling al de volgende dag. U kunt uw bestelling eenvoudig volgen via track and trace. Is de jarige niet thuis? Dan levert de koerier het gewoon af bij de buren of omwonenden. Is er onverhoopt toch een tweede levering nodig? Dan is dit kosteloos!

Reacties zijn gesloten.