Betere online marketing, meer klanten

Voor de beste zoekmachine optimalisatie hoef je niet buiten Limburg te kijken. Wij kennen namelijk een specialisten die jouw bedrijf binnen een handomdraai een digitale boost geven. Zij houden zich namelijk al jaren bezig met alles wat met zoekmachine optimalisatie te maken heeft.

 

Effecty als expert

Google Adwords, Zoekmachine optimalisatie, Bing Ads en Social Media & content strategie. Het zijn de dagelijkse werkzaamheden van de experts bij Effecty. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in Facebook advertising en Conversie optimalisatie. Dit doen ze stapsgewijs. Ze bepalen de online marketingstrategie die bij uw bedrijf past. Daarna begeleiden ze u intensief in het projectmanagement. Ook bekijken ze hoe u met zoekmachine marketing en social media de juiste doelgroep kunt bereiken. Hier kijkt Effecty door de ogen van u als ondernemer en jouw bedrijf. Welke informatie moet er op welk kanaal gezet moet worden? Door middel van Google Analytics beoordelen ze wat bezoekers precies doen op de website en waar ze het meest of juist helemaal niet op klikken. Hierop maken optimaliseren zij hem door conversie optimalisatie en verhogen ze de gebruiksvriendelijkheid.

 

Daag uzelf uit

Als ondernemer heeft u graag zelf de touwtjes in handen hebt. Hoewel u de specialisten van een marketingbureau vol vertrouwen aan het werk zet, wilt u ook zelf inzicht hebben in de online marketing van uw bedrijf. Juist hierom verzorgt Effecty naast de beste online marketing ook trainingen voor u en uw medewerkers. Op die manier krijgt u een gevoel bij wat zij doen en wat u zelf kunt doen om meer online in de picture te komen.

 

Schakel specialisten in

Om het gewenste effect te bereiken moeten er dus bepaalde stappen genomen worden op basis van uw wensen en doelen. Dit vergt tijd, energie en vakmanschap. Het is dan ook aan te raden hier specialisten voor in te schakelen die hier dagelijks mee bezig zijn. Zij weten namelijk precies hoe ze het best dat doel kunnen bereiken. Daarbij kunnen ze u hierbij goed begeleiden om ook zelf bij te kunnen dragen. Klinkt goed? Maak dan een afspraak met Effecty. Bijvoorbeeld telefonisch of per mail.

Reacties zijn gesloten.