Besteed je klussen in Hengelo uit aan Packstore

Natuurlijk moet je als ondernemer wel eens flink wat tijd besparen. Het beste kan je dit doen door soms wat klussen uit te besteden aan gespecialiseerde bedrijven. Zorg wel dat je blijft doen wat je écht leuk vindt en waar je energie uit haalt. De klussen die een ander bedrijf beter kan doen, die besteedt je uit. Een geschikt bedrijf voor de klussen zoals inpakken van goederen kan je uitbesteden aan Packstore in Hengelo!

Packstore voor de echte MVO’ers!

Packstore is een bedrijf wat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Een extra reden om die klus juist aan hen uit te besteden. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen bij Packstore zichzelf ontwikkelen en zo weer een slag dichter bij de maatschappij komen te staan.  Bij Packstore is er ruimte voor het in- en ompakken van goederen maar ook voor de ontwikkeling van eindproducten uit verschillende halffabricaten. En gemakkelijk is dat je je goederen een tijdje bij Packstore kan laten opslaan om ze vanuit daar te transporteren naar de betrokken afnemers.

Ook aan de slag met Packstore!

Packstore neemt ook graag jouw producten aan het gaat er direct mee aan de slag. Ook voor spoedklussen zijn ze bereikbaar en vaak kost dat niets extra’s. Contact opnemen? Surf naar de website!

Reacties zijn gesloten.