‘Best holiday ever in a villa on Curacao’

“Wij zijn afgelopen zomer met onze vriendengroep naar Curacao op vakantie gegaan. We huurden een grote villa waar we per stel allemaal een kamer hadden en hebben zo onze gezamelijke vakantie doorgebracht. Het was echt de ideale vorm van vakantie vieren! En omdat je met zijn allen in één villa zit is het extra gezellig! Ik zou de villa aan iedereen aanbevelen,  je huurt hem via SEA Holiday Villas.”

Wat deze villa zo bijzonder maakt

Deze villa ligt op het prachtige eiland Curacao. Het eiland staat bekend om de hoge temperaturen en toeristische bezichtingen, Niet voor niets is het al jaren een populaire vakantiebestemming. Wil je graag met dolfijnen zwemmen? Dat is mogelijk op Curacao. Vanaf het uitzicht van de Villa heb je zelfs zicht op de dolfijnen in de zee.

Wat zijn de faciliteiten?

De villa is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. Je kan er zelfs een kok inhuren om voor je te koken. Maar ook is het natuurlijk een feestje om zelf gebruik te maken van de luxe keuken die voorzien is van alle gemakken waaronder een Nespresso apparaat. Weten wat er nog meer mogelijk is? Bezoek de website van Villa Rentals Curacao.

Reacties zijn gesloten.